Boeken

Cees Holtkamp heeft intussen in meerdere boeken zijn recepten prijs gegeven. Leuk om te lezen, cadeau te doen of om zelf te uit te proberen.

U kunt de boeken ook bij ons bestellen en laten signeren door Cees met een door u opgegeven tekst en zijn handtekening.

De Banketbakker

Cees Holtkamp heeft een boek geschreven getiteld De Banketbakker. 

Het staat boordevol heerlijke recepten zowel voor de beginnende als voor de gevorderde patissier. Lees - en leer - hoe een meester te werk gaat bij de bereiding van al die lekkernijen! 

Het is verkrijgbaar in onze winkel en is dan altijd gesigneerd. 

Online is het boek te koop bij www.kookboekhandel.com.


De kleine banketbakker

Cees Holtkamp leverde de meeste receptuur voor dit boek. Jonah Freud leverde ook een aantal recepten en schreef alle recepten zo op dat iedereen ze thuis kan maken. 
Anna en Stella Meijles, de kleindochters van Cees Holtkamp, hebben geholpen om de recepten te bedenken die in het boek moesten komen. 

De kleine Banketbakker is bedoeld voor alle mensen vanaf 5 jaar oud die graag de lekkerste koekjes, toetjes en taartjes zelf willen maken.

Voor een gesigneerd exemplaar kunt u terecht in onze winkel en online is het boek (niet gesigneerd) te koop bij www.kookboekhandel.com.


Koekje

Het boek Koekje, geschreven door Cees Holtkamp en Kees Raat, is op veler verzoek heruitgebracht. 
Het heeft nu een iets kleiner formaat en een harde kaft.

Voor een gesigneerd exemplaar kunt u terecht in onze winkel en online is het boek (niet gesigneerd) te koop bij www.kookboekhandel.com.